Jon Shpk Shpejtesia Mban Emrin Jon
Gabimi Eshte i PAPRANUESHEM
Speed is Called Jon
Mistakes are UNACCEPTABLE

Partneret Tane

Si Na Vleresojne

image

DON PAULSON

Architectural Co.
Planifikimi, caktimi, menaxhimi dhe mbikëqyrja juaj efikase rezultoi në përfundimin në kohë dhe një strukturë cilësore ... Veçanërisht freskuese ishte fryma e bashkëpunimit e demonstruar nga firma juaj e cila shërbeu për të minimizuar vonesat e kushtueshme dhe modifikimet e kontratës.
image

DON PAULSON

Architectural Co.
Planifikimi, caktimi, menaxhimi dhe mbikëqyrja juaj efikase rezultoi në përfundimin në kohë dhe një strukturë cilësore ... Veçanërisht freskuese ishte fryma e bashkëpunimit e demonstruar nga firma juaj e cila shërbeu për të minimizuar vonesat e kushtueshme dhe modifikimet e kontratës.
image

DON PAULSON

Architectural Co.
Planifikimi, caktimi, menaxhimi dhe mbikëqyrja juaj efikase rezultoi në përfundimin në kohë dhe një strukturë cilësore ... Veçanërisht freskuese ishte fryma e bashkëpunimit e demonstruar nga firma juaj e cila shërbeu për të minimizuar vonesat e kushtueshme dhe modifikimet e kontratës.

Sherbimet Kryesore

Konsulence Konstruksioni

Kompania Jon Construction & Solution ofron konsulence per projektin tuaj .

Kontrata te Pergjitheshme

Kompania Jon Construction & Solution ofron kontrata te pergjitheshme per ndertimin me sukses te projekteve tuaja

Dizanj Arkitekturor

Kompania Jon Construction & Solution ofron Dizanjin Arkitekturor te projekteve tuaja

Sherbime Rindertimi

Kompania Jon Construction & Solution ofron Rindertimin e projekteve Tuaja

Sistemet Elektrike

Kompania Jon Construction & Solution ofron Planifikimin dhe Ndertimin e Sistemeve Elektrike per Projetin Tuaj

Sherbime Hidraulike

Kompania Jon Construction & Solution ofron sherbime hidraulike per te ndertuar projetin tuaj me sukses

Punet Tona

ICE – Kompleks

Hidroizolim, Sherbime,

Don Bosko 1+ 2 ( Gener)

Hidroizolim, Sherbime,

Data Com ( Gener)

Hidroizolim, Sherbime,

TIRANA Olimpik Park

Dysheme, Sherbime,

STADIUMI ARENA KOMBETARE

Dysheme, Hidroizolim, Sherbime,

Ujesjellesi Verbas -Sheqishte -Fier

Ndertime, Ujesjelles & Kanalizime,

Rezervuari i ujit te pishem SHKODER

Hidroteknike, Ndertime,

Spitali Hygeia

Dysheme, Sherbime,

Reisi Farma

Civile, Dysheme, Hidroizolim, Hidroteknike, Industriale, Konstruksione Metalike, Ndertime, Prerje dhe Nderhyrje ne Betone, Trajtimi i Ujrave te ndotura, Ujesjelles & Kanalizime,

Pse të na zgjidhni ne ?

Jon Construction & Solution është krenar që ka krijuar një reputacion për ndërtimin e projekteve me cilësi dhe vlerë të jashtëzakonshme dhe të ketë një listë të gjatë të klientëve të kënaqur të cilët janë të kënaqur të rekomandojnë shërbimet tona.

Certifikatës UNI EN ISO 9001:2000, për projektimin dhe ndërtimin e ndërtesave industriale.

Certifikatës UNI EN ISO 14001:2004, për sistemin e menaxhimit të ambjentit.

Përvoja jonë e gjerë në shërbimet e ndërtimit të shtëpive dhe përmirësimi i shtëpisë do të thotë që ne do të sigurojmë që projekti juaj të shkojë pa probleme nga dizajni i shkëlqyeshëm në shtëpinë tuaj të ëndrrave. Duke përdorur vetëm materialet më të mira dhe metodat bashkëkohore të ndërtimit, ne heqim pasigurinë dhe shqetësimin që mund të vijë me një projekt ndërtimi dhe të sigurojmë që të merrni standardet më të larta të mjeshtërisë dhe vlerën më të mirë për para.

Ne do të kthehemi me tregtitë tona të specializuara (Hidraulikët, Elektricistët, Punëtorët e Tokës …) për të siguruar që të gjitha kërkesat tuaja të kuptohen dhe plotësohen plotësisht. Kjo është pjesë e angazhimit tonë për projektin tuaj dhe na ndihmon të mbajmë ndërtimin brenda buxhetit.

Rreth Nesh

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Cfarë ofrojmë ne

DYSHEME

Dysheme nga Jon Albania Kompania Shqipetare JON Albania Construction & Solution ofron Sherbimin e Shtrimit te Dyshemese per te gjitha llojet e ndetimeve si Industriale ashtu dhe ato rezidenciale . Mos kerkoni me zgjidhje , JON e ka ate per JU ! Jon perdor produkte Gjermane te kompanise me te njohur per Flooring System Forbo per […]

Lexo me Shume

BETONE TE PAAKTIVIZUARA

Betone Te Paaktivizuara Kompajia Shqipetare JON Albania Construction & Solution ofron sherbime hidroizolimi per te gjitha llojet e ndetimeve si Industriale ashtu dhe ato rezidenciale . Mos kerkoni me zgjidhje , JON e ka ate per JU ! Jon perdor produkte italiane te kompanise me te njohur per waterproofing membranes VOLTECO per sherbimin e hidroizolimit . Ju ben […]

Lexo me Shume

Hidroizolim

Hidroizolim nga Jon Albania Kompaia Shqipetare JON Albania Construction & Solution ofron sherbime hidroizolimi per te gjitha llojet e ndetimeve si Industriale ashtu dhe ato rezidenciale . Mos kerkoni me zgjidhje , JON e ka ate per JU ! Jon perdor produkte italiane te kompanise me te njohur per waterproofing membranes VOLTECO per sherbimin e hidroizolimit . Ju […]

Lexo me Shume

Jon Albanian Company for Construction and Solution

Jon Construction & Solution

Fakte Mahnitese

13691
Projekte të Përfunuara
1725
Klientë të kënaqur
984
Puntorë të punësuar