Evente

JON PANAIRI TIRANE 2016

JON PANAIRI TIRANE 2016 https://www.youtube.com/watch?v=h0pYDIfYreo Në këtë panair JON shpk është prezantuar me dy partnerë italian. Sivit – Prodhues i epoxeve apo rezinave kryesisht për sektorin indusstrial dhe Pontarolo Engineering. https://www.youtube.com/watch?v=h0pYDIfYreo

Scroll to Top