JON PANAIRI TIRANE 2016

Në këtë panair JON shpk është prezantuar me dy partnerë italian. Sivit – Prodhues i epoxeve apo rezinave kryesisht për sektorin indusstrial dhe Pontarolo Engineering.

Scroll to Top