Shikoni Produktet

Produkte Hidroizolimi
Produkte per dyaheme antibakteriale Linoleumi ( marmoleumi), Vinili dhe Konduktive.
Produkte per realizimin e dyshemeve epoxy apo rezine si dhe poliuretani.
Betone te pa aktivizuara.
Tubo HDPE per unesjellesa dhe kanalizime, PVC per kanalizime,Puseta, Bashkues,Depozita dhe Depurator te trajtimit te ujerave te ndotur etj, prodhuar nga 10 fabrika te grupit tone.
Aditiv per trajtimimin dhe realizimin e shtresave rrugore pa qene nevoja e perdorimit te inerteve si dhe realizimin e betoneve me cdo lloj tipi te dherave.
Aditiv hidroizolies ne ne beton - Nano teknologji
Produkte per veshje muri dhe aksesore me veti antibakteriale
Termoizolim 100% Natyral
AMS-logo-vettoriale
Higjenizim me Ozon (O3)
Hidroizolim me injektim rezine
Scroll to Top