DYSHEME

Jon Construction & Solution Sherbime > Dysheme EPOXI – REZINE (SIVIT) Shiko Nenkategorite Kliko Ketu FORBO Shiko Nenkategorite Kliko Ketu INDUSTRIALE Shiko Kategorine Kliko Ketu

Hidroizolim

Hidroizolim nga Jon Albania Kompajia Shqipetare JON Albania Construction & Solution ofron sherbime hidroizolimi per te gjitha llojet e ndetimeve si Industriale ashtu dhe ato rezidenciale . Mos kerkoni me zgjidhje , JON e ka ate per JU ! Jon perdor produkte italiane te kompanise me te njohur per waterproofing membranes VOLTECO per sherbimin e hidroizolimit . Ju […]