Ujesjellesi Verbas -Sheqishte -Fier

Reisi Farma Qender Farmaceutike Rejsi Farma is Builded by Jon Construction & Solution. This project is one of the most beautiful Projects Investitori Reisi Farma Sipermarres Jon SH.P.K Projekti Reisi Farma Vlera Rreth 5.200.000 (pesemilione) euro Koha e realizimit Maj 2012 – Shtator 2014 Vendodhja Autostrada Tirane – Durres...

Read More

Rezervuari i ujit te pishem SHKODER

Jon Construction & Solution Hidroteknike Punimet Hidrotekine Ne Shkoder (Pershkrimi i Puneve Hidroteknike) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum...

Read More

Spitali Hygeia

Spitali Hygeia Spital Nga Jon sh.p.k jane realizuar mbi 12.000 m katror dysheme per sallat e operacionit per te gjitha ambjentet spitalore. Investitori Hygeia Group Sipermarres Jon SH.P.K Projekti Spitali Hygeia Vlera Rreth 5.200.000 (pesemilione) euro Koha e realizimit Maj 2012 – Shtator 2014 Vendodhja Autostrada Tirane – Durres...

Read More

Reisi Farma

Reisi Farma Qender Farmaceutike Rejsi Farma është ndërtuar nga Jon Construction and Solution dhe ështe depoja më e madhe farmaceutike në ballkan. Investitori Reisi Farma Sipermarres Jon SH.P.K Projekti Reisi Farma Vlera Rreth 5.200.000 (pesemilione) euro Koha e realizimit Maj 2012 – Shtator 2014 Vendodhja Autostrada Tirane – Durres...

Read More