Sekretari i Përgjithshëm i SHOSHIK, z.Gëzim Beqaj është intervistuar në emisionin Italian EstOvest të transmetuar në kanalin televiziv Rai3

Sekretari i Përgjithshëm i SHOSHIK, z.Gëzim Beqaj është intervistuar në emisionin Italian EstOvest të transmetuar në kanalin televiziv Rai3. Tematika e intervistës ka qenë krijimi i Urdhërit të Inxhinierëve në Shqipëri, duke u fokusuar edhe në situatën pas tërmetit. Intervista është zhvilluar në muajin Dhjetor 2019, dhe është transmetuar në kanalin Rai3 në 9 Shkurt 2020.

Scroll to Top