Dysheme

  1. DYSHEMETE INDUSTRIALE :

  Jon shpk eshte nder te paret ne Shiperi qe ka ofruar sherbime ne shtrimin e dyshmeve industrial.Duke nisur me projektet e para nga viti 2002 e ne vijim Jon shpk ka realizuar me dhjetra kontrata.Per te dhene nje kualitet te padiskutueshem JON shpk merr persiper – Viziten ne kantier dhe nxjerrjen e problematikave – Zgjidhjen teknike perfshire edhe projektin – Mbikqyrjen apo supervizimin e prodhimit te betonit sipas klases se duhur – ndjekjen sipas njen protokolli standart PRODHIMI- TRANSPORTI – HEDHJA NE VEPER – deri ne perfundimin e plote te dyshemese industriale.Te gjitha materilet ( pervec betonit) ofrohen nga JON shpk si aditivet perketes, fibra çeliku apo polipropileni,kuarci I aditivuar sipas kerkeses perkatese te dyshemese si dhe te gjitha paisjet dhe makinerite.

   

  1. DYDHEME ANTIBAKTERIEL  EPOXY APO REZINE:

  Jon shpk ofron realizimin e dyshemeve apoxide apo te rezines kryesisht ato te sektorit industrial.Jon shpk eshte perfaqesues zyrtar I kompanise Italiane SIVIT per rajonin e Ballkanit Perendimor. Sivit  me qender ne Torino eshte njeri nder prodhuesit me serioz ne Itali per produktte e dyshmeve te apoxit kryesisht ne sektorin industrial si dhe I bojera rezinoxe apo te epoxit.Kemi realizuar disa kantiere shume te rendesishme ne Shqiperi duke dhuruar garanci te plote ne perputhje me normat e CE.Cdo kantier vlersohet nga stafi inxiniero teknik I Jon shpk si edhe I zyres teknike te SIVIT. Jon shpk nuk shet produkte me baze epoxy  por JEP ZGJIDHJE TE GARANTUAR. Menyra jone e punes eshte – Vleresim Kantieri-Zgjidhja teknike dhe Realizim I punimeve qe per kantiere te rendesishme kryhet me specialist Italian.Per me teper informacion teknik per produktet ju mund te vizitoni webin : www.sivit.it ose navigoni ne website-n tone.

  1. DYSHEME ANTIBAKTERIEALE DHE KONDUKTIVE LINOLEUM , VINIL, FLOTEX ETJ

  Jon shpk ka mbi 10 vjete qe ofron ne treg edhe dyshemete antibakterile dhe konduktive  Linoleumi ( Marmoleumi), Vinili,Flotexi etj.Jon shpk eshte perfaqesues zyrtar i grupit  Forbo, prodhuesit me te madh dhe me cilesor ne bote me qender ne Hollande ( Amsterdam ), I cili ka mbi dhjete fabrike vetem ne Europe si p.sh. ne Hollande,France,Gjermani,Zvicer,Angli etj.Dyshmete e linoleumit apo siç i emertojme ne me emrin tregetar MARMOLEUM jane te vetmet ne tregun boteror qe prodhohen nga lende te para 100% natyrale.Keto dysheme jane rekomandohen per ambiente siptalore,farmaceutike,ushqimore etj dhe natyrisht jane nje lluks ne se perdoren edhe ne ambinetet ebanimit apo ato social kulturore.Po ashtu Jon ofron edhe dyshemete per sallat e operacionit apo ambiente  pune ku ka perdorim te paisjeve elektronike apo makinerive e kontaminojne em ngarkesa elektrike ambientin.Keto dysheme ( konduktive) mundesojne shkarkimin e rrymave te dobeta nepermjet tokezimit duke mundesuar keshtu nje aktivitet normal te personelit apo çdo kujt qe eshte ne keto ambiente.Gama e produkteve Forbo eshte jashtezakonisht e madhe.Forbo eshte lider boteror ne game produktesh dhe ne cilesi duke patur ne zoterim sot mbi 65% te tregut boteror.Jon shpk eshte e çertifikuar nga Forbo dhe ofron ne treg sherbim te garantuar ne perputhje me normat e CE.Inxhinieret , arkitektet dhe instaluesit e kompoanise JON shpk jane qe te gjithe te trajnuar dhe çertifikuar nga Forbo Hollande ( Amsterdam).Njera nga punet  tona ne Shiperi eshte Siptali HYGEIA ku jane realizuar te gjitha dyshemte ( rreth 12000 m2) me Marmoleum per ambinetet e brendeshme si sallat  e trajtimit intesiv,dhomat e pacienteve,koridoret,dhomat e mjekeve,laboratoret dhe dhomat e pasjeve mjekesore.Po ashtu jane realizuar edhe 12 salla operacioni me produktin Colorex homogjen konduktive.per te pare meteper epr ekto produkte ju mund te vizitoni webin: www.forbo.com  ose navigoni website-n e Jon shpk.

Scroll to Top