HIGJENIZIMI I AMBIENTEVE TE MBYLLURA ME OZON ( O3)

Jon shpk ne vitin 2020 ka futur ne treg paisje italiane qe sherbejne per higjenizimin e dhomave apo ambineteve te mbyllura si edhe per automjetet si vetura,autoambulanca,kamion qe trasportojne ushqime apo autobuza etj.Prezenca e ozonit ( O3) ne ambient ben te mundur eleminimin ( vdekjne) e te gjitha gjallesave,viruseve mikrobeve dhe baktiereve perfshi edhe corona virusin(Covid-19).Pasjet jane te çertifikuara me CE dhe mund te vihen ne funksionim me 220 V apo edhe me 12 V( per automjetet).Higjrnizimi me O3 eshte nje higjenizim pa asnje kimikat dhe ne perfundim te procesit i cili zgjat disa minuta apo edhe nje apo dy ore ( ne funksion te madhesise se ambientit), ozoni ( o3) kthehet ne ne oksigjen O2 100% i shendetshem dhe natyral.Gjate procesit te higjenizimit mundesohet qe te dizifektophet i gjithe ambienti dh cdo objekt apo siperfaqe objekti qe ka kontakt me ajrin gje qe shte e pa mundur te behet me menyrat e deritanishme me dtergjent apo sperkatje.Ambinte e higjenizuara me Ozon ne kushte e sotme jane me te garantuarat dhe me te preferuarat per tu pranuar nga klientet pasi jane te sigurta.

Scroll to Top