Ndertim nga Jon Albania

Kompaia Shqipetare JON Albania Construction & Solution ofron sherbime hidroizolimi per te gjitha llojet e ndetimeve si Industriale ashtu dhe ato rezidenciale . Mos kerkoni me zgjidhje , JON e ka ate per JU !

Jon perdor produkte italiane te kompanise me te njohur per waterproofing membranes VOLTECO per sherbimin e hidroizolimit . Ju ben te ndjeheni mire , thate dhe pa shqetesime. JON eshte zgjidhja juaj per nje izolim me te mire te shtepise apo biznesit tuaj nga uji . Besojini JON shtepine apo biznesin tuaj dhe nuk do te ngeleni i pakenaqur.

SHPEJTESIA E KA EMRIN JON, GABIMI ESHTE I PAPRANUESHEM