Prerje dhe nderhyrje ne betone

Jon shpk fale stafit te kualifikuar dhe paisjeve qe zoteron ka te gjitha mundesite qe te realizoje prerje,nderhyrje, hapje vrimash apo riparime te ndryshme ne struktura betoni dhe betoni te armuar.Ne mundemi qe te ndrym edhe per rrafshimin apo prerjen ne kuote te dyshmeve te betonit te ndertuara keq si dhe te nderhyjme edhe per rritjen e aftesise apo rezistences se dyshemeve apo masteve ( nenshtresave) deri neoprurjen e tyre ne parametrat e duhur teknik.

Scroll to Top