TERMOIZOLIM NATYRAL 100% - ( IZOLIM TERMIK DHE AKUSTIK)

Jon shpk , si perfaqesuse e kompanise Tecno Shugeri ne vitin 2020 ka futur ne treg produkte termoizolues dhe akustike  qe prodhohen nga lende te para 100 % natyrale.Eshte I vetmi produkt ne bote qe eshte 100% natyral I prodhuar nga levozhgat e nje peme te vecante dhe pasi trajtohet vetem me avull uji per dizifektim dhe paketim ai presohet ne panele te gatshem per tu perdorur per termoizolim dhe izolim akustik.Per ju qe kerkoni te keni nje izolim termik dhe akustik 100% natyral, me koeficent te larte termo akustik, qe lejon kalimin e ajrit, nuk digjet, nuk lejon kalimin e lageshtise dhe me 50 vjet garanci ( e ceretifikuar ) zgjidhja me e mire jane produktet tona.Instalohen shume thjeshte dhe garantojne nje cilese jetese shume here me te mire nga produkte te ngashme te perfituara nga procese Kimiko – industriale qe mbyllin “ komunikimin “ e ajrtit dhe qe jane edhe te rrezikshme per shendetin dhe jeten.Per me teper info ju mund te vizitoni ne webin www.tecnosugheri.it  ose nepermjet webit te Jon shpk.

Scroll to Top