Kompania Jon sh.p.k ofron sherbime te fushave te ndryshme te cilat do ti gjeni te renditura me poshte.

Ndertim

Kompania Jon sh.p.k operon ne fushen e ndertimit qe ne vitin 1994 dhe akoma dhe sot. Me cilesine dhe profesionalitetin e saj ne kete fushe ka arritur te ndertoje identitetin e saj si nje nder kompanite me te njohura ne mbare vendin.

Dysheme

Kompania Jon sh.p.k ofron sherbimin e shtrimit te dyshemeve per projekte Industriale si dhe per ato rezidenciale.Duke perdorur produktet e markes gjermane Forbo Corporate ofron cilesi dhe profesionalizem

Hidroizolim

Kompania Jon sh.p.k ofron sherbimin e Hidroizolimit per projekte industriale si dhe per ato rezidenciale . Duke perdorur produkte te te markes Italiane Volteco SPA ka arritur te perfundoje projektet e veta me sukses dhe profesionalizem.

Betone te Paaktivizuara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Higjenizim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Konsulence

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Prerje dhe Nderhyrje ne Beton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Trajtim i Ujrave te Ndotura

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

I interesuar per nje nga sherbimet tona? Na dergoni nje mesazh me poshte dhe ne do tju pergjigjemi sa me shpejt te jete e mundur.

Harta
Scroll to Top