Blog

JON PANAIRI TIRANE 2016
Events

JON PANAIRI TIRANE 2016

Në këtë panair JON shpk është prezantuar me dy partnerë italian. Sivit – Prodhues i epoxeve apo rezinave kryesisht për sektorin indusstrial dhe Pontarolo Engineering.

Read More »
Projekti Pilot me Bashkine Fier 2016 - PowerCem Technologies - JON shpk
Events

Projekt pilot ne Shqiperi – Fier

Në këtë projekt pilot në njërën pjesë të rrugës është bërë trajtimi i nënshtresës rrugore me RoadCem pa qënë i nevojshëm përdorimi i inerteve ndërsa

Read More »