Ja cilat janë urat dhe digat që rrezikojnë shembjen në Shqipëri…

Në hapësirën “100% News” me gazetarin Besard Jacaj në Klan News, ishte iftuar inxhinieri Gëzim Beqaj. Ai komentoi gjendjen e digave dhe urave në vendin tonë, dhe mënyrën se si duhet të ndërhyhet tek to për të shmangur rrezikun. Ndiqni intervistën e plotë dhe komentoni mendimin tuaj.

logo-for-under-construction.png

Jon Construction

Building isn’t just a job. At the Construction Company, it is our passion. With every project we undertake, we set the bar high and provide the best people in the industry, with a true love of what we do to make our Customers’ vision a reality.

Copyright Jon Construction & Solution © 2021

Developed by Suli SH P K