Shpejtesia mban emrin JON Cilesia eshte e PANEGOCIUESHME

Main Services

Construction

Jon shpk e themeluar në 1994 ka realizuar mbi 200 kontrata sipërmarrëse në fushën e ndërtimit. Jon shpk është një kompani e çertifikuar me një staf të kualifikuar inxhinierik teknik të trajnuar jashtë vendit në Itali, Hollandë, Zvicër, etj. Për teknologji inovative në fushën e materialeve të ndërtimit dhe aplikimit.

Dysheme

Jon shpk është një nga të parët në Shqipëri që ofron shërbime në ndërtimin e veshjeve industriale, antibakteriale, Epoxy ose Resin. Duke filluar me projektet e para nga viti 2002 e në vazhdim, Jon shpk ka realizuar dhjetëra kontrata. Për të dhënë një cilësi të padiskutueshme, JON shpk merr përsipër - Vizitoni kantierin dhe nxirrni ...

Hidroizolim

Në fushën e Hidroizolimit Jon shpk ka filluar të shërbejë në treg që nga viti 2005 e në vazhdim. Nga viti 2008 e tutje bashkëpunëtori JON gëzon përfaqësimin zyrtar për rajonin e Ballkanit Perëndimor të ndërmarrjes italiane VOLTECO e cila është një nga më të mirat në BE si prodhues i materialeve hidroizoluese.

Higjenizimi i ambjenteve me O3

Jon shpk në vitin 2020 ka futur në treg pajisje italiane që shërbejnë për higjienën e dhomave të mbyllura ose ambienteve si dhe për automjete të tilla si makina, ambulanca, kamionë që transportojnë ushqime ose autobusë, etj ....


Betone te paaktivizuara

Jon shpk sin është një nga kompanitë shqiptare që investon vazhdimisht për futjen e teknologjive inovative në ndërtim që në vitin 2020 ka futur në treg produktet e kompanisë angleze CONCRETE CANVAS që e përfaqëson atë në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Izolimi termik 100% Natyral

Jon shpk e themeluar në 1994 ka realizuar mbi 200 kontrata sipërmarrëse në fushën e ndërtimit. Jon shpk është një kompani e çertifikuar me një staf të kualifikuar inxhinierik teknik të trajnuar jashtë vendit në Itali, Hollandë, Zvicër, etj. Për teknologji inovative në fushën e materialeve të ndërtimit dhe aplikimit.

Me shume
informacion ?

Leave us a message ,
we will contact you back as
soon as possible !

Or you can contact us
directly using our phone
number +355682022755
or email [email protected]

Eventet