Pasojat e tërmetit, inxhinieri kërkon falje live në studion e A2

Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Inxhinierëve Konsulentë, Gëzim Beqaj, kërkoi ndjesë nga studio e A2, për përgjegjësinë e inxhinierëve në shembjen e

“Së pari dua të kërkoj ndjesë në emër të Shoqatës së Inxhinierëve Konsulentë Shqiptarë. Edhe pse nuk kanë përgjegjësi të drejtpërdrejt, por për sa kohë bëhet fjalë për probleme inxhinierike, e ndjej si detyrim moral të kërkoj ndjesë publikut dhe atyre që iu janë shkaktuar dëme të konsiderueshme”, tha ai.

logo-for-under-construction.png

Jon Construction

Building isn’t just a job. At the Construction Company, it is our passion. With every project we undertake, we set the bar high and provide the best people in the industry, with a true love of what we do to make our Customers’ vision a reality.

Copyright Jon Construction & Solution © 2021

Developed by Suli SH P K