Golden Bridge international

Jon sh.p.k është përfaqësuesi zyrtar i kësaj kompanie për vende si: Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Serbia, Maqedonia, Greqia, Qipro, Italia dhe Gjermania.

Golden Bridge International është një kompani e pavarur tregtare e mallrave.

Ne kemi aktivitete në mbarë botën në sigurimin, transportimin, ruajtjen dhe furnizimet e sheqerit, pjesëve të pulës, bakrit, klinkerit, OMGJ soje dhe jo OMGJ, misrit, karburanteve reaktiv, kafesë dhe kakaos etj. Suksesi ynë është ndërtuar mbi njohuritë e tregut, besueshmërinë dhe pavarësinë. Ne përpiqemi të jemi një partner i besueshëm dhe konkurrues, duke punuar për të kontribuar në zgjerimin dhe zhvillimin e klientëve dhe furnitorëve tanë.

GOLDEN BRIDGE INTERNATIONAL GLOBAL LTD është një kompani tregtare gjithëpërfshirëse ndërkombëtare e krijuar në Hong Kong. Kompania u formua që në fillimet e biznesit me qëllimin e vetëm për të marrë, blerë dhe zhvilluar një bazë të qëndrueshme, operacionale të minierave të metaleve të çmuara me cilësi të lartë, me performancë të lartë dhe me fitim të lartë dhe të vendosë linja prodhimi për klientët në Kinë dhe në Azinë Juglindore. Me kalimin e kohës, fushat e menaxhimit zgjerohen në, ndërtimi i projekteve detare, tregtia e naftës së naftës për naftë bruto, metalet e çmuara dhe investimet metalurgjike, shërbimet e teknologjisë së plotë dhe biznesi i mallrave të tjera me bazë në Azinë Juglindore, Singapor, Malajzi, Japoni, Kore dhe Kinë . Tani, Golden Bridge International është i njohur në shumë fusha të ndryshme, veçanërisht në biznesin e naftës, dhe po luan një rol shumë të rëndësishëm në zhvillimin e ekonomisë së Azisë Juglindore dhe Kinës.

FUSHAT E MENAXHIMIT:

  • Naftë e lehtë dhe e rëndë bruto dhe të gjitha mallrat e naftës
  • Të gjitha llojet e kimikateve
  • Bitum (Asfalt) per rruge
  • LPG, LNG

ETHOS STRATEGJIKE GLOBALE:

Komuniteti Global i Investimeve dhe Tregtisë vazhdon të përballet me sfida të mëdha dhe mungesë autenticiteti dhe profesionalizmi në mënyrën se si kryhet rrjedha e marrëveshjeve. Këto pasiguri janë mashtruese dhe mund të shkaktojnë një zhgënjim të madh dhe humbje financiare për furnitorët e vërtetë, investitorët, pronarët e aseteve dhe palët lehtësuese.

Golden Bridge International Global Limited dhe bashkëpunëtorët e saj janë të përkushtuar të ofrojnë mundësi cilësore biznesi me lehtësim profesional dhe efikas të procesit të rrjedhës së marrëveshjeve me kanale reale dhe konkurruese të furnizimit dhe blerjeve.

Vizioni dhe misioni i Golden Bridge International Global Ltd është të jetë një urë biznesi pioniere midis bashkëpunëtorëve dhe partnerëve të saj me synimin për të përfunduar fluksin e marrëveshjeve me vlerë të lartë brenda sektorëve të naftës bruto, gazit LPG/LNG dhe kimike, si dhe të bitumit.

Aktualisht, Golden Bridge International Global Ltd ka hyrë në një fazë shumë të rëndësishme zhvillimi e cila na paraqet mundësi të mëdha si dhe sfida. Ne do të vazhdojmë të punojmë si një urë lidhëse për të lidhur rafineritë furnizuese të naftës së papërpunuar me përdoruesit përfundimtarë në zonën e Azisë së Largët Lindore dhe për të ofruar shërbimet tona më të mira për të gjithë klientët tanë.

Ne mirëpresim sinqerisht klientët tanë të vjetër dhe të rinj që të punojnë ngushtë me ne dhe premtojmë të bëjmë çmos për të bashkëpunuar me këdo që dëshiron të zhvillojë marrëdhënie të mira biznesi me ne. I gjithë biznesi do të bëhet në bazë të përfitimeve reciproke me klientët dhe klientët tanë. Le të bashkojmë duart për të krijuar të ardhmen e lavdishme!