Higjenizimi me Ozon (O3)

Jon shpk në vitin 2020 ka futur në treg pajisjet italiane që shërbejnë për higjienën e dhomave apo mjediseve të mbyllura si dhe për automjetet si makina, ambulanca, kamionë që transportojnë ushqime ose autobusë, etj (vdesin) të të gjitha gjallesave, viruseve, mikrobet dhe bakteret përfshirë virusin korona. Pajisjet janë të certifikuara CE dhe mund të funksionojnë në 220 V ose edhe 12 V (për automjete). kimikate dhe në fund të procesit i cili zgjat disa minuta apo edhe një orë ose dy (në varësi të madhësisë së mjedisit), ozoni (o #) shndërrohet në oksigjen O2 100% i shëndetshëm dhe natyral. dezinfekton të gjithë mjedisin dhe çdo objekt ose sipërfaqe të objektit që ka kontakt me ajrin, gjë që është e pamundur të bëhet me metodat aktuale të pastrimit ose spërkatjes. janë defekte të garantuara dhe më të preferuara për t’u pranuar nga klientët pasi ato janë të sigurta.