Thermal Insulation 100% Natural | Jon Construction | jon.al Tirana | Construction Albania

Izolim Termik 100% Natyral

Jon shpk, si përfaqësues i kompanisë Tecno Shugeri në vitin 2020 ka futur në treg izolimin termik dhe produktet akustike që prodhohen nga lëndë të para 100% natyrale. Productshtë produkti i vetëm në botë që është 100% natyral i prodhuar nga lëvorja e një peme të veçantë dhe pasi trajtohet vetëm me avuj uji për dezinfektim dhe paketim shtypet në panele të gatshme për t’u përdorur për izolim termik dhe izolim akustik. kalimi i ajrit, nuk digjet, nuk lejon kalimin e lagështirës dhe me 50 vjet garanci (të certifikuar) zgjidhja më e mirë janë produktet tona. Ato janë shumë të lehta për t’u instaluar dhe garantojnë një cilësi shumë më të mirë të jetës nga produkte të ngjashme të marra nga proceset Kimike – Industriale që mbyllin “komunikimin” e ajrit dhe që janë gjithashtu të rrezikshëm për shëndetin dhe jetën. Për më shumë informacion mund të vizitoni uebin www.tecnoshugeri.it ose përmes uebit te Jon shpk.