Ndertim

Jon shpk e themeluar në vitin 1994 ka realizuar mbi 200 kontrata sipërmarrjeje në fushën e ndërtimit.
Ne ofrojmë punime me “çelësa në dorë” në ndërtimet civile, industriale, infrastrukturë, ujësjellës -kanalizime, rindërtim, impiante të trajtimit të ujërave të ndotura, etj .
Jon shpk është një kompani e certifikuar me një staf teknik inxhinierik të kualifikuar të trajnuar jashtë vendit në Itali, Holandë, Zvicër, etj. për teknologji inovative në fushën e materialeve të ndërtimit dhe aplikimit.
Për të gjitha teknologjitë që ne përfaqësojmë në treg, të paraqitur në këtë ueb, janë kryer trajnime dhe kualifikime të certifikuara në mënyrë që të ofrojmë në treg shërbimet tona të garantuara në përputhje me normat e CE.
Çdo produkt që përdorim është marrë në origjinë (fabrikë) dhe konsumatori gëzon garanci të plota në përputhje me normat e CE.
Slogani ynë kryesor është që “CILALSIA NSHT E JAPISHIKUESHME” si dhe ofrimi i zgjidhjeve në kohë dhe me shpejtësi optimale.
Falë këtij koncepti pt, JON shpk simbolizon sot në treg “CILALSINU E GARANCUAR” pa pasur asnjë reklamë për vepra me cilësi të dobët në të gjithë historinë e saj.