Tirana Olympic Park | JON Albania | jon.al | jonshpk

Sistemet e dyshemesë

KATET INDUSTRIALE:
Jon shpk është një nga të parët në Shqipëri që ka ofruar shërbime në ndërtimin e godinave industriale. Duke filluar me projektet e para nga viti 2002 e në vazhdim Jon shpk ka realizuar dhjetëra kontrata. Për të dhënë një cilësi të padiskutueshme JON shpk merr përsipër – Vizitë në kantierin e ndërtimit dhe nxjerrjen e çështjeve – Zgjidhje teknike përfshirë projektin – Mbikëqyrja ose mbikëqyrja e prodhimit të betonit sipas notës përkatëse – ndiqni sipas një protokolli standard materialet (përveç betonit) ofrohen nga JON shpk si aditivë përkatës, fibra çeliku ose polipropileni, kuarci i shtuar sipas kërkesës përkatëse të dyshemesë dhe të gjitha pajisjeve dhe makinerive.

DYMH ANTIBACTERIAL EPOXY OSE RESIN:
Jon shpk ofron realizimin e dyshemeve të apoksidit ose rrëshirës kryesisht ato të sektorit industrial. Jon shpk është përfaqësuesi zyrtar i kompanisë italiane SIVIT për rajonin e Ballkanit Perëndimor. kryesisht në sektorin industrial si dhe bojërat rrëshirë ose epoksi. Ne kemi realizuar disa kantiere shumë të rëndësishme ndërtimi në Shqipëri, duke ofruar garanci të plota në përputhje me normat e CE. Çdo vend vlerësohet nga stafi inxhinierik teknik i Jon shpk si dhe zyra teknike e SIVIT. Jon shpk nuk shet produkte të bazuara në epoksi, por siguron zgjidhje të garantuara. Mënyra jonë e punës është – Knatieri Assessment -Zgjidhje teknike dhe Realizimi i punimeve që për kantieret e rëndësishme të ndërtimit kryhet me një specialist italian. Për më shumë informacion teknik në lidhje me produktet mund të vizitoni uebin: www.sivit.it ose të hyni direkt nga faqja jonë.

Dysheme Antibakteriale dhe përçuese LINOLEUM, VINIL, FLOTEX ETJ
Jon shpk ka mbi 10 vjet që ofron në treg edhe dysheme antibakteriale dhe përcjellëse Linoleum (Marmoleumi), Vinyl, Flotexi etj. Jon shpk është përfaqësuesi zyrtar i grupit Forbo, prodhuesi më i madh dhe më cilësor në botë me seli në Holandë (Amsterdam), i cili ka mbi dhjetë fabrika vetëm në Evropë si p.sh. në Holandë, Francë, Gjermani, Zvicër, Angli etj. Dyshemetë e linoleumit ose siç e quajmë me markën komerciale MARMOLEUM janë të vetmet në tregun botëror që prodhohen nga lëndë të para 100% natyrale. Këto dysheme rekomandohen për spitale, farmaceutike, ushqime etj. Dhe sigurisht që janë luks nëse përdoren në mjedise rezidenciale ose socio-kulturore. Joni gjithashtu ofron dysheme për sallat e operimit ose mjediset e punës ku përdorimi i enëve ose makinerive elektronike ndot mjedisin me ngarkesa elektrike. Këto dysheme (përçuese) mundësojnë shkarkimin e rrymave të dobëta përmes tokëzimit duke mundësuar kështu një aktivitet normal të stafit ose kujtdo në këto mjedise. Gama e produkteve Forbo është jashtëzakonisht e madhe. Forbo është një udhëheqës botëror në gamën e produkteve dhe cilësisë në posedim sot mbi 65% të tregut botëror. Jon shpk është i certifikuar nga Forbo dhe ofron shërbim të garantuar në treg në përputhje me normat Inxhinierët, arkitektët dhe instaluesit e kompanisë JON shpk janë të trajnuar dhe certifikuar nga Forbo Hollande (Amsterdam). Një nga punët tona në Shqipëri është Siptali HYGEIA ku të gjitha katet janë bërë (rreth 12000 m2) me Marmoleum për ambiente të brendshme si dhoma të kujdesit intensiv, dhoma pacientësh, korridore, dhoma mjekësh, laboratorë dhe reparte mjekësore. Gjithashtu, 12 salla operacioni janë realizuar me produktin homogjen përçues Colorex. Për të parë më shumë rreth këtyre produkteve mund të vizitoni uebin: www.forbo.com ose logon përmes faqes së internetit të Jon shpk.