Urdhëri për Inxhinierët | “Dekalog” në RTSH 24

“Dekalog”, një emision politiko-shoqëror nga gazetari Roland Qafoku, ku diskutohen ngjarjet kryesore nga vendi dhe bota. 10 fakte për temën më të rëndësishme të ditës, politikanë, analistë, gazetarë dhe specialistë të fushave të ndryshme. Çdo të martë dhe të enjte, ora 20:30 në RTSH 24.

logo-for-under-construction.png

Jon Construction

Building isn’t just a job. At the Construction Company, it is our passion. With every project we undertake, we set the bar high and provide the best people in the industry, with a true love of what we do to make our Customers’ vision a reality.

Copyright Jon Construction & Solution © 2021

Developed by Suli SH P K